Final Fantasy Type-0 részletek

Mint azt már korábban megírtuk, a Final Fantasy Agito XIII-at átnevezték Type-0-ra, viszont akkor még nem árultak el részleteket a játékról. Az átnevezés mögött az rejlik, hogy az új játékba építettek multiplayert is, nyilakozta a Square Enix.

Final Fantasy Type-0 részletek

Mint azt már korábban megírtuk, a Final Fatasy Agito XIII-at átnevezték Type-0-ra, viszont akkor még nem árultak el részleteket a játékról. Az átnevezés mögött az rejlik, hogy az új játékba építettek multiplayert is, nyilakozta a Square Enix.

Ennél fogva az új PSP játék eltér az eddigi számozott Final Fantasy játékoktól vagy a XIII eddig kijött/bejelentett iterációitól, magyarázta a rendező Hajime Tabata és a producer Yoshinori Kitase a Dengeki PlayStation magazinnak (@Eurogamer). A Type-0 egy új nemzedéket képvisel a széria történetében.

A XIII-as szám elhagyásától függetlenül a játék továbbra is a Fabula Nova Crystallis mitológiára épít, mindössze annyi a változás, hogy a fókusz az emberekre tolódott. Minden egyes játék, ami ebben az univerzumban foglal helyett, kénye-kedve szerint használja, csűri-csavarja és olyan szemszögből vetíti le azt, amilyenben csak akarja. Így olyasmiket is láthattok a játékban, aminek nyoma sem volt az alapjátékban.

A Fintal Fantasy Type-0 és a Fintal Fantasy XIII-2 várhatóan még idén kijönnek, annyi biztos, hogy az előbbi érkezik először. Ami pedig a XIII-2-t illeti, annyi jó hírünk van vele kapcsolatban, hogy egyáltalán nem olyannak ígérik mint a X-2-t, ahol Yuna baba cukormázzal leöntve, mikrofonnal és pisztollyal a kezében tért vissza, hogy sírva fakassza a rajongókat. Egy fokkal komolyabbra veszik a figurát.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward