Final Fantasy Agito iOS-re és Androidra

A Final Fantasy Type-0 átdolgozott változata 2014-ben fog megjelenni.

Final Fantasy Agito iOS-re és Androidra

A Final Fantasy Agito, amely a PSP-s Final Fantasy Type-0 átdolgozott változata, 2014-ben fog megjelenni iOS-re és Androidra, egyelőre csak Japánban. Úgy tűnik a játék nem egy egyszerű remake lesz, az alkotók szerint inkább egy "alternatív élményt" kínál. Az Agitóban szerepel a Type-0 teljes szereplőgárdája, és egy új karakter, Myuu Kagerohi is.

A játékhoz, amely az ígéretek szerint jobban fog kinézni, mint az eredeti, a Square Enix kéthetente fog újabb részeket kiadni. A történet a rajongók is befolyásolhatják majd. Minden játékos 10 napot kap a küldetések befejezésére, és ezután 4 nap marad a bossok lenyomására. A játék ingyenesen játszható lesz, de energiánkat fizetős tárgyak segítségével újratölthetjük.

Az Agito producere a Type-0 rendezője, Hajime Tabata lesz, a rendező pedig Masayasu Nishida, aki rendezőként a Star Oceanon is dolgozott. Tabata reméli, hogy aki kihagyta a PSP-s Type-0-át, amikor az 2011-ben megjelent, az most ki fogja próbálni az Agitót. (megjegyzés: sajnos a Type-0 máig nem jelent meg, csak Japánban, sok forrás arra tippel, hogy nyugaton már Vitára fogják kihozni.)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward