Final Fantasy: A Realm Reborn - több mint 1 millió regisztráció

Nagy volt az érdeklődés a hétvégén az átalakított Final Fantasy MMO bétateszje iránt, több mint egymillióan regisztráltak.

Final Fantasy: A Realm Reborn - több mint 1 millió regisztráció

A Square Enix több mint egymillió regisztrációt rögzített az újjászületőben lévő Final Fantasy: A Realm Reborn (lánykori nevén FF XIV) MMO bétájára. Hétvégén le is zajlott a bétateszt harmadik fázisa, és az augusztus 27-es megjelenés előtt még lesz egy nyílt béta, amelyre most is lehet jelentkezni. A regisztrációnál ki lehet választani, hogy a PC-s, vagy a PS3-as verziót szeretnénk-e tesztelni, esetleg mindkettőt.

A Square Enix mindent belead, hogy jól sikerüljön az MMO, sok más projektet félretettek arra az időre, míg elkészül. Naoki Yoshida igazgató azt mondta ezzel kapcsolatban, hogy úgy adják ki a játékot, hogy az teljesen készen lesz, mert ha nem így tennének, az egyenértékű lenne a cég elpusztításával. A Square Enix idei várt bevételeinek nagy része ettől a játéktól függ, és mivel nagy veszteségeik voltak, így még nagyobb a tét.

"Az eredeti indulásnál sokaknak okoztunk csalódást. A rajongók a világ minden táján valami nagyszerűre számítottak, és úgy érezzük, hogy csalódást okoztunk nekik és elveszítettük a bizalmukat. A bizalom visszanyeréséhez meg kell mutatnunk, hogy még mindig támogatjuk a projektet, és a Square Enix elkötelezte magát, hogy valami nagyszerűt alkosson. Őrült ötlet, de meg kell tennünk. A Final Fantasy széria történetének 25 éve alatt még nem volt bukott Final Fantasy. Egyszerűen nem hagyhatjuk, hogy ez legyen a vége."

A bétával eltöltött pár óra után még nehéz megmondani, hogy sikeres lesz-e az újjászületőben lévő verzió, a játékosoknak mindenesetre tetszett és jó volt a hangulat. Személy szerint sok olyan játékmechanikai elemet találtam benne, ami inkább a régi idők MMO-it idézi, mintsem előre mutatna, de kétségtelen, hogy vannak benne lehetőségek, és pár dologban többet, vagy különlegesebbet is tud majd nyújtani, mint versenytársai.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward