Final Fantasy 14: A Realm Reborn - jön az utolsó béta

Végső béta, előrendelői és előfizetési információk, letölthető benchmark és karakterkreáló program.

Final Fantasy 14: A Realm Reborn - jön az utolsó béta

A Final Fantasy 14: A Realm Reborn augusztus 27-én tárja ki kapuit a játékosok előtt, de az előrendelők már három nappal korábban belekezdhetnek az újjászületett Eorzea világának felfedezésébe. A Square Enix bejelentette az utolsó nyílt béta hétvége dátumát is, amely augusztus 17-től 19-ig fog tartani. Eddig több mint egymillióan jelentkeztek a bétára, amelynek már lezajlott fázisai jó hangulatban teltek, azok a játékosok is bizakodóak, akiknek csalódniuk kellett a szomorú emlékű FF14 1.0-ban.

Az előfizetés rendszere úgy fog működni, hogy 30, 60 ill. 90 napos pakkokat vásárolhatunk. A játék vásárlói már alapban 30 napos előfizetést is kapnak az MMO mellé. Akik játszottak az eredeti, megszüntetett Final Fantasy 14 MMO-val (melyet a Square Enix hivatalosan FF14 1.0 néven emleget), azoknak szeptember 9-ig nem kell fizetniük előfizetési díjat. Az előfizetés mellé különböző virtuális ajándékok (hátasok, kisállatok) járnak, minél tovább fizetünk elő, annál több ajándékot kapunk. A játék ára PC-re 29,99 dollár, PS3-ra 39,99 dollár lesz. A havidíj 12,99 dollárba kerül majd. A PS4-es verzió megjelenése 2014-ben várható, az alkotók már most elmondták, hogy a PS3-as karaktereket át lehet majd vinni PS4-re is.

Akit érdekel, hogyan futna a játék a gépén, és milyenek lesznek a karakterek, az ingyenesen letöltheti a programot, amely a benchmark tesztből és a karakterkreáló részből áll. Ez utóbbival pontosan olyan karaktereket tudunk készíteni, mint a végleges játékban, a kinézetük adatait le tudjuk menteni, és ha birtokunkban lesz az MMO, akkor importálhatjuk ezeket az adatokat (a kasztválasztás értelemszerűen nem szerepel a programban). A karakterek adatai egyébként a bétából ugyanúgy lementhetőek, ha a végleges verzióban is szeretnénk használni őket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward