FIFA Online

Az EA Sports ma reggel büszkén bemutatta a FIFA Online-t, az ingyenesen játszható web bázisú PC-s játékot, mely nem csak játékosoknak, hanem az összes focirajongónak szól!

FIFA Online

Az EA Sports ma reggel büszkén bemutatta a FIFA Online-t, az ingyenesen játszható web bázisú PC-s játékot, mely nem csak játékosoknak, hanem az összes focirajongónak szól!

A FIFA Online jövő hónapban lép majd be a zárt béta fázisba, amit aztán nyáron követ a nyílt, tudhattuk meg az EA Sports fejétől, Peter Moore-tól. Mindezt a Premier League stadionnál (Stamford Bridge) megejtett ünnepség keretében prezentálták a médiának.

A FIFA Online a FIFA 10 motorjára épült és felhasználja annak teljes adatbázisát, illetve a hamarosan érkező World Cup-ét is. Ebben 30 licencelt liga lesz, 500 csapat és 15,000 játékos. Három játékmódot tartalmaz majd, ezek a World Cup, a League és a Versus. Lesz leegyszerűsített egeres irányítás és nehézségek széles skálája, hogy tényleg bárki játszhasson majd a játékkal.

Moore elmondása szerint a FIFA már 10 milliós tábort tudhat magáénak, de ha a világ 2 milliárd focirajongójához viszonyítjuk ezt, akkor nem is tűnik soknak. Az új játékkal kicsit nagyobb tömeget kíván kiszakítani a milliárdos tortából és olyanokhoz is elérni, akik nem tudnak megfizetni egy konzolt vagy egy HDTV-t (vagy egy top PC-t). A játékot úgy építették fel, hogy el tudjon futni átlagos laptopokon is.

A kiadó hatalmas közösséget szeretne a FIFA Online köré gyűjteni, olyan in-game eseményekkel, amik valós meccsekhez kapcsolódnak. "Igazi élő játék lesz." Az EA Sports ettől a projekttől várja a megváltást és a cég növekedését is. Júniusban indul tehát a nyílt béta, kíváncsian várjuk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward