FIFA Manager 10, immár online is!

  Az Electronic Arts nemrégiben bejelentette, hogy az idén tizedik születésnapját ünneplő FIFA Manager sorozat online játékmóddal bővül.

FIFA Manager 10, immár online is!

A FIFA Manager széria méltán népszerű a játékosok körében, és bár nem a legjobb menedzserjáték, tény, hogy minden évben jól fogy. Ennek köszönhetően a kiadóóriás úgy döntött, hogy a FIFA Manager 10-ben online játék is helyet kap, vagyis a játékosok egymás ellen "küzdhetnek" majd a szerződéskötések háborújában. Az ötlet impresszív, remélhetőleg jó sül ki belőle, és egy amolyan kibővített Hattricket kapunk a pénzünkért.

Az új rész ezen felül fejlesztett mesterséges intelligenciát,  látványos 3D-s animációkat, és egy teljességgel testre szabható asztalt is magába foglal majd. Szintén újdonság a menedzsernapló, amibe kedvenc jeleneteinket, fényképeinket rögzíthetjük az utókor, vagy a többi játékos számára. A számok törvényén belül is jól teljesít az új FIFA Manager, hisz több, mint 40 ország 3600 klubjának 31 000 játékosa kap helyet a lemezen. Szépen hangzik, reméljük, nem csak egy klón lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward