FIFA hírcsokor

FIFA 12 megjelenési dátumok, Ultimate Team meglepetés, és egy új FIFA Street játék.

FIFA hírcsokor

Az EA bejelentette, hogy a FIFA 12 demója szeptember 13-án lát majd napvilágot. Maga a játék szeptember 29-én fog megjeleni Xbox 360-ra és PS3-ra.

A teljes játék korongja tartalmazni fogja a FIFA Ultimate Team csomagot, amely eddig fizetős kiegészítőként volt csak elérhető. Az Ultimate Teamben saját csapatunkat állíthatjuk össze a focisták virtuális kártyáinak segítségével. A jobb játékosok kártyáira kemény munkával, vagy valós pénz segítségével tehetünk szert.

Az EA saját bevallása szerint decemberig bezárólag 28.5 millió fontot keresett csak az Ultimate Team addonokkal: a FIFA 11 nyereségei ebben az összegben még nincsenek benne.

Szeptember 20-tól az EA FIFA 12 weboldalán már elkezdhetjük összeállítani saját csapatunkat, és ingyen kártyákhoz is juthatunk.

A Xperia Play tulajdonosok már idén ősszel játszhatnak a FIFA 12-vel, ám azoknak, akiknek más Androidos telefonja van 2012. február 21-ig még várniuk kell. Az Xperia Playen 60 fps-el fut majd a játék, hála a kisvas grafikai képességeinek, és a hang is szépen szól majd, mivel külön a készülékre optimalizálták.

Végezetül még egy FIFA játék, méghozzá a vadonatúj FIFA Street, amely 2012 elején jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra. Technikailag ez az ötödik Street játék a sorozatban, ám ezúttal nem visel sorozatszámot.

Az EA Canada által fejlesztett darab a fizikához ugyanazt a motort használja, mint a FIFA 12, ám kétszer annyi mozgásforma áll majd rendelkezésünkre. Az új Street Ball Control segítségével nemcsak földi cseleket hajthatunk majd végre, hanem a levegőben is manőverezhetünk. A csapat csapat elleni egyszerű mérkőzésektől kezdve egészen az 5-5 csapatos bajnokságokig mindent játszhatunk majd.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward