FIFA 12 megjelenési dátum

A PC verzió ugyanazt nyújtja majd, mint a konzolosok!

FIFA 12 megjelenési dátum

Az EA bejelentette a FIFA 12 megjelenési dátumát, mely nem más, mint szeptember 30. Amerikai barátaink 3 nappal előbb juthatnak hozzá.

Tervben van iPhone, iPad, iPod Touch, Nintendo 3DS, PC, PlayStation Portable, PlayStation 2, PlayStation 3, Wii és Xbox 360 verzió is. Egyedül a sima DS maradt talán csak ki. A PC-s változat letölthető lesz az EA új online piacáról, mely a Steamnek hivatott riválist állítani. Aki nem tudná miről van szó, annak ajánljuk figyelmébe az Originről szóló hírünket.

Most pedig jöjjön a lényeg. Az EA ragaszkodott hozzá, hogy a PC-s verzió ugyanolyan jó lesz mint konzolos testvérei. Az új fizikai motor, az Impact Engine itt is csillogtatja majd képességeit. Ez annyit tesz, hogy ugyanolyan motor és ugyanolyan lehetőségek lesznek a változatokban.

"Ez az a pillanat, amire minden PC játékos várt. Végre minden platformon élvezhetik a teljes, díjnyertes FIFA játékélményt" - nyilatkozta Kaz Makita producer.

"A PC rajongók élvezhetik a legmagasabb minőségű játékélményt, a legmélyebb játékmódokat és a legélethűbb grafikát, amit a platformjukra valaha is kaptak, ehhez hozzá jön még az új online szolgáltatásunk, az EA Sports Football Club is."

Az EA Sports Football Club az E3-on került bejelentésre, ez lényegében összeköti a videojátékot a valós sporttal.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward