Férfi lesz Shepard az ME filmben

A nemrég kelt női Shepard kampányőrület után a Legendary Pictures tisztázta, hogy ők a férfi Shepardot fogják életre kelteni a világot jelentő vásznakon.

Férfi lesz Shepard az ME filmben

A nemrég kelt női Shepard kampányőrület után a Legendary Pictures tisztázta, hogy ők a férfi Shepardot fogják életre kelteni a világot jelentő vásznakon. A Comic-Conos előadáson kiemelték, hogy a film egy teljesen új sztorit hoz a játékhoz képest. Amennyiben sikeres lesz a mozis Mass Effect, számíthatunk folytatás(ok)ra is.

Hősies pilótánk Joker szerepét most már fix, hogy nem Seth Green (a játékbeli hangja) fogja alakítani. Shepard szerepe pedig még nem betöltött. Mi itt az iPonnál talán Sam Worthingtonra adnánk le a voksunkat, ti kinek örülnétek?

Ami a folytatásokat illeti, a Legendary egyelőre csak arra koncentrál, hogy ebből az egyből kihozza a maximumot, aztán "majd meglátják". A filmes cég szoros együttműködésben dolgozik a BioWare-rel, Greg Zeschuk és Ray Muzyka társproduceri minőségben teszik hozzá a magukét. A Legendary Pictures eddigi munkái között ott van a 300, The Dark Knight, The Hangover és a Watchmen is.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor kerül a mozikba a film, de annyi biztos, hogy még messze van.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward