Feltámadhat a Killing Day?

A Ubisoft újra bejegyeztette a Killing Day védjegyet. Feléledhet vajon a 2005-ben bejelentett és azóta elfeledett játék?

Feltámadhat a Killing Day?

Még 2005-ben történt, hogy a Sony az akkori E3 konferencián bejelentette a Killing Day című FPS-t, amely PS3-ra és Xbox 360-ra jelent volna meg a Ubisofttól. Mindössze egyetlen előzetest láttunk azóta a játékból, amely grafikájával akkoriban nagy durranásnak számított, a rombolható környezet pedig csak a hab volt a tortán. A filmecskében látható grafika persze ma már számít különlegesnek, de a rombolható környezet kivitelezése még mai szemmel nézve sem rossz, vannak játékok, amelyek ezt kevésbé csinálják jól.

Sajnos a bejelentés után a játék valahogy eltűnt a süllyesztőben, aztán később a Ubisoft meg is erősítette, hogy abbahagyták a fejlesztését. Most viszont egy védjegy bejegyzésről szóló kérelem arra enged következtetni, hogy a Killing Day feltámadhat poraiból. A játékszoftver és elektronikus játékprogram kategóriában benyújtott kérelem egyelőre jóváhagyásra vár. Biztosat persze ez sem jelent, a Ubisoft ugyanis már 2009-ben is újra bejegyeztette ezt a címet, de mint láttuk eddig nem lett belőle semmi. A 2005-ös előzetes alant megtekinthető. Figyelmeztetés: a végén látható stilizált cirill betűs angol cím kisebb fejfájást okozhat az oroszul és angolul egyaránt tudóknak.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward