Felfedezetlen Halo 4 titkok

A fejlesztők szerint még sok felfedezésre váró titok maradt a Halo 4-ben, megtalálásukhoz most kis segítséget nyújtanak.

Felfedezetlen Halo 4 titkok

A Halo 4 számtalan titkot és easter egget rejt, a fejlesztő 343 Industries pedig elmondta, hogy ezek közül sokat még nem találtak meg a játékosok. A stúdió tippeket is adott, hogyan lelhetünk rá ezekre.

A Halo 4 fő kampányának tervezője, Jesse Snyder elmondta, hogy megkönnyebbülten vették tudomásul, hogy a játékosok nem jöttek még rá mindenre, annak ellenére, hogy pár kincsvadász azt híresztelte, hogy a játék indulása utáni pár napban már felfedezett mindent. Persze azt gondolhatnánk, hogy előbb-utóbb ők is megtalálják azt, amit eddig nem, de a fejlesztők szerint ez nem valószínű, és itt az ideje, hogy ők is besegítsenek egy kicsit.

"Elhatároztuk, hogy adunk némi segítséget a titkok felfedéséhez, anélkül, hogy elárulnánk, pontosan hol vannak. Ezen kívül a jövőben még több nyomravezető jelet is közlünk majd. Tudjuk, hogy milyen jól elrejtettük az easter eggjeinket, ezért ez így tűnik igazságosnak. Bár klisének tűnhet, de azt tanácsoljuk, ha elsőre nem sikerül, próbálkozzatok újra. Sose adjátok fel a keresést. Vannak titkok, amelyek lehet, hogy ott vannak az orrotok előtt."

A nyomokat, amelyeket találós kérdésekbe burkoltak a Halo 4 oldalon lehet elolvasni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward