Feléledt az I Am Alive

Idén télen jelenik meg az I Am Alive konzolokra, a PC-s verzióról nincs hír.

Feléledt az I Am Alive

Az I Am Alive című, poszt-apokaliptikus környezetben játszódó játékot először 2008-ban jelentették be az E3-on, ám ezután 2009-ig nem lehetett hallani róla, amikor is az eredeti fejlesztő, a Darkwoods átadta a projectet az Ubisoft Shanghainak.

A kiadást eredetileg teljes, dobozos verzióban tervezték PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, de a legfrisebb hírek szerint a játék PlayStation Networkről és Xbox Live Arcade-ról lesz letölthető még az idén télen. Az Ubisoft nem említette a PC-s verziót sajtóközleményében.

Az I Am Alive világkatasztrófa utáni világának megalkotásánál az Ubisoft arra törekedett, hogy az minél meggyőzőbb legyen, gondolatébresztő témákkal és kérdésekkel, melyekkel kapcsolatban és a játékosnak komoly döntéseket kell hoznia.

A történet egy hétköznapi ember útját követi nyomon, aki eltűnt feleségét és lányát keresi. Egy évvel a katasztrófa után rátalál lepusztult szülővárosára, Haventonra. Az épületek romokban, az utcákon mérgező hamu terjeng, a társadalom szétesett, és az emberek bármit megtesznek a túlélés érdekében.

A környezet, és az ellenfelek egyaránt kihívást jelentenek majd a játékos számára. A kitartás és az erőforrások okos beosztása lesz a kulcs a túléléshez, amikor a főhős körül mérgező a levegő, vagy hatalmas épületeket kell átkutatnia, hogy ellátmányt szerezzen.

Az egyedülálló harcrendszerben fenyegetéseket is használhatunk, a gyávább ellenfeleket akár egy töltetlen fegyverrel is elriaszthatjuk, de az erősebbekhez már többre lesz szükség.

"Tudjuk, hogy a játékosok már jó ideje várják az I Am Alive-ot, és úgy hisszük, megérte, mert nem fognak csalódni benne" – nyilatkozta Adam Novickas, az Ubisoft marketing igazgatója.

"A játék egyedülálló módon közelíti meg a poszt-apokaliptikus, túlélő műfajt, olyan komplex szituációkat teremt, amelyek érzelmileg is megérintik a játékosokat."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward