Februárban jöhet a DNF

Hivatalos bejelentés még nem volt, de az amerikai kiskereskedők listái szerint (Amazon, Gamestop) február elsejére várható a szinte már legendás FPS folytatása.

Februárban jöhet a DNF

Hivatalos bejelentés még nem volt, de az amerikai kiskereskedők listái szerint (Amazon, Gamestop) február elsejére várható a szinte már legendás FPS folytatása, amit nem olyan rég a Gearbox Software átvett Broussard csapatától. A fejlesztők szerint a dátum egyelőre csak "helyfoglaló", de azért már így is elég árulkodó. Több mint 10 éve várunk, +/- egy hónap már nem annyira hat meg minket.

"Már a polírozgatás szakaszában vagyunk" - mondta a Gearbox vezér Randy Pitchford. "Ez egy olyan játék ahol aminél nem igérgethetünk felelőtlenül olyasmiket, amiket nem tudunk betartani. Még túl kell jutnunk pár dolgon, hogy elkezdjünk tárgyalni egy indítási tervről."

Ha tényleg ilyen szépen haladnak, akkor valószínűleg még idén le lesz boxolva ez a dolog, és kapunk egy szép bejelentést, pontos dátummal. Különös érzés tudni, hogy _tényleg_ jön a DNF, ha valaki egy éve azt mondja nekünk, hogy másfél év múlva játszhatunk vele, akkor csak mosolyogtunk volna mindent tudóan a naívságán.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward