Far Cry 3: Blood Dragon kiszivárgott videó

Ez a játék teljesen kész van! A 80-as évek kockáinak kötelező darab, a többiek pedig opcionálisan nem választhatják, hogy nem veszik meg.

Far Cry 3: Blood Dragon kiszivárgott videó

"Nem mondom meg, honnan szereztem" - így kezdte a Far Cry 3: Blood Dragont bemutató videóját az orosz akcentussal beszélő úriember, aki kb. félórányi filmecskét készített a játékmenetről, amelyhez úgy tűnik a játék végleges verzióját használta. A videókat sajnos Youtube-ról már törölték, Vimeóról pont akkor szedték le őket, amikor néztem (grrrr), pedig állítólag a játékban vannak lézert lövő sárkányok is, sajnos odáig már nem jutottam el. Vigasztalásul szolgáljon néhány screenshot, ezeket alant megnézhetitek. De hogyan jutott az orosz fiatalember birtokába a még meg nem jelent játék? Mint kiderült, orosz hackerek feltörték a Ubisoft launchert, amelyet PC-n a játékok indításához használunk, és ezzel fizetés és DRM mentesen hozzáférhettek a kiadó játékaihoz és letölthették azokat. A Blood Dragon még nem jelent meg, de ezek szerint már fent volt a Ubisoft szerverén.

Nem szép dolog hackelni, ám ettől függetlenül a 80-as évek akciófilmjeinek hangulatát idéző darab nagyon élvezetesnek tűnik (és nagyon színesnek), akárcsak a hivatalos reklámok, melyekről tegnapi cikkünkben olvashattok. A játékot igen kellemes képességekkel kezdjük: nem sebződünk a nagy magasságokból való leeséstől sem és kibertüdőnknek köszönhetően víz alatt is tudunk lélegezni. A szintezés rendszere egyszerű, nincsenek talentfák, csak új képességek, melyeket az új szintekkel együtt kapunk. Harmadik szinten pl. gyorsabban tudjuk csereberélni a fegyvereinket. A sztori lineáris stílusban veszi kezdetét, de a méretes térképre nézve láthatjuk, hogy valószínűleg a későbbiekben több rész is megnyílik majd, ahol kedvünkre kalandozhatunk.

Egy mém születése

Az átvezető filmek és a zene is mind hozzák a retro hangulatot és egyben paródiái is a műfajnak. Zseniális pl. hogy az átvezető filmek 2D-s retro stílusúak, minimális animációkkal, míg a játék grafikája modern 3D-s. Az idegesítő tutorialokat kifigurázó rész is nagyon jó, olyan hasznos tanácsokkal szolgál, mint pl.: "a futás olyan, mint a séta, csak gyorsabb", de a "Nyomd meg az A-t, hogy igazold, hogy tudsz olvasni" és egyéb hasonlóan fárasztó ökörségeken is jót derültünk.

A Far Cry 3: Blood Dragon különálló játékként lesz megvásárolható digitális formában május 1-től PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward