Fallout: új játék és talán mozi is?

A Bethesda Softworks nemrég levédte a Fallout televíziós műsorra és mozifilmre vonatkozó megvalósításának jogait, így most már teljesen a kezükben van a poszt apokaliptikus szaga. Ami viszont a lényeg, hogy már fejlesztik a legújabb Fallout játékot is, ami nem az előző rész folytatása lesz ugyan, de ugyanabban a világban játszódik majd.

Fallout: új játék és talán mozi is?

A Bethesda Softworks nemrég levédte a Fallout televíziós műsorra és mozifilmre vonatkozó megvalósításának jogait, így most már teljesen a kezükben van a poszt apokaliptikus saga. Ami viszont a lényeg, hogy már fejlesztik a legújabb Fallout játékot is, ami nem az előző rész folytatása lesz ugyan, de ugyanabban a világban játszódik majd természetesen.

Az új játék címe Fallout: New Vegas lesz és hasonlóan elődjéhez PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra jön majd ki. A Bethesda még ebben az évben bemutatja a játékot, de megjelenni csak 2010-ben fog. Egy jó ideig nem maradunk hát mutánsok nélkül, tekintve hogy a Fallout 3 DLC áradat még javában folyik, talán ki is tart New Vegasig.

Az új kalandot ezúttal az Obsidian fejleszti: "Ez nem egy folytatás lesz, csak egy másik játék ugyanabban az univerzumban. Abszolút semmi köze nem lesz ahhoz, amin Todd Howard és csapata dolgozik." - nyilatkozta Pete Hines. Az Obsidianos fejlesztőgárdát nem kellett sokat győzködni, hogy vállalja el az új Fallout-ot: "Amikor megközelítettük a kérdéssel a fiúkat, annyit mondtak: "Naná!" Egyszerű beszélgetés volt. Az új játék nem egy Tactics lesz vagy egy Brotherhood of Steel, hanem egy újabb RPG."

Visszatérve a mozi és TV-s jogokra, a Bethesdások még nem voltak hajlandóak nyilatkozni az ügyben. Erős viszont a gyanúnk, hogy a cég csak magáénak akarta tudni a jogokat és még egyelőre nem tervez komolyabb ilyen irányú projektet. Igaz jó barátunk Matthew Perry minden bizonnyal örülne valami ilyesminek, nem rég hallottuk, hogy nagy kedvence a játék, a High School Musical-es Zac Efronnak is melegen ajánlotta:

"A legjobb tanács amit adhatok neki, hogy inkább a Fallout 3-mal játszon a Call of Duty 4 helyett. Az előbbiben több sztori van." (Még szerencse, nagy szégyen lenne, ha lekörözné egy FPS. :D )

Efron válaszként annyit tudott kinyögni: "Nem tudtam kiigazodni benne."

Az iPon tanácsa Efronnak: Serious Sam 1-2 és Legendary: The Box. Talán ezekkel megbirkózik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward