Fallout: New Vegas gyűjtői kiadás

Az ősszel érkező Fallout folytatáshoz az alapjátékhoz méltó gyűjtői kiadással készülnek előrukkolni, ami kapható lesz a világ minden részén, így mi se maradunk ki a jóból. Ahogy azt már korábban többször is megírtuk, a New Vegas fejlesztője az Obsidian Entertainment, akik műhelyében az Alpha Protocol is érlelődik egy ideje.

Fallout: New Vegas gyűjtői kiadás

Az ősszel érkező Fallout folytatáshoz az alapjátékhoz méltó gyűjtői kiadással készülnek előrukkolni, ami kapható lesz a világ minden részén, így mi se maradunk ki a jóból. Ahogy azt már korábban többször is megírtuk, a New Vegas fejlesztője az Obsidian Entertainment, akiknek a műhelyében az Alpha Protocol is érlelődik egy ideje.

Lássuk mit is rejt majd a pakk!

- "Lucky 7" póker zsetonok. Egy 7-es csomag póker zseton, mely a játékban találálható főbb kaszinók készletéből van;

- Egy pakli Fallout: New Vegas kártya. Minden egyes lap egyedileg lett illusztrálva, a képek a játék egyes karaktereit és frakcióit ábrázolják. A paklival játszható póker, BlackJack vagy Caravan (az Obsidian által - kifejezetten a New Vegashoz - kitalált kártyajáték);

- 1 db "Lucky 38" platinum zseton;

- Egy keményborításos képregény, az "All Roads". Előtörténet, feltűnik benne több játékbeli szereplő is. A képregény a Dark Horse Comics és a játék kreatív rendezőjének Chris Avellone-nak (történet író) a közös munkája;

- "Így készült" DVD. Rajta a megszokott exkluzív videó tartalmakkal, interjúkkal a játék készítőivel több különböző témáról (történet, környezet, a Fallout franchise).

A játékot 2010 őszére ígérték, várjuk!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward