Fallout 4 - nem akarnak összejönni a modok PS4-en

A Bethesda meghatározatlan ideig eltolta a modok bétatesztelését PS4-en.

Fallout 4 - nem akarnak összejönni a modok PS4-en

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Fallout 4 megkapta a modtámogatást Xbox One-on, és nem sokkal később ennek a lehetőségnek meg kellett volna érkeznie PS4-re is, ez azonban több problémába is ütközött.

Habár a Creation Kit frissítése elméletben lehetővé tette, hogy az elkészített modok támogathassák a Sony konzolját, azon felmerült néhány gond. A textúrákat nem lehetett megfelelően exportálni, így a PS4 a PC-s textúrákat használta volna, ami teljesítménybeli gondokat okozott, ráadásul nagyon sok memóriát foglalt. Ezen kívül a hangok sem működtek, ugyanis a PlayStation 4 egy egyéni hangformátumot használ, továbbá a modok méretét is 900MB-ban határozta meg a Bethesda, míg Xbox One-on lehetséges a 2GB elérése is.

A Bethesda még a napokban is pozitívan nyilatkozott a kilátásokról, és a fejlesztők által elhintett infómorzsák alapján azt lehetett gyanítani, hogy hamarosan (akár már a héten) megérkezhet a játék és a Creation Kit frissítése. De nem ez történt. A Bethesda bejelentette, hogy bizonytalan ideig eltolják a Fallout 4 modtámogatásának bétatesztelését PlayStation 4-en, és jelenleg még csak közelítő dátumot sem tudnak mondani azzal kapcsolatban, hogy mikor indulhat el újra.

A Bethesda és a Sony továbbra is együttműködik a problémák megoldásán.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward