Fallout 3 Mod Tool és DLC

A Bethesda tartja magát az ígéretéhez és hamarsan kiadja az első letölthető tartalmat és hozzá egy szerkesztő készletet a Fallout 3-hoz. A "Garden of Eden Creation Kit" ingyenesen letölthető lesz majd decemberben PC-re. Segítségével a játékosok hozzáadhatják saját kreálmányaikat a játékhoz.

Fallout 3 Mod Tool és DLC

A Bethesda tartja magát az ígéretéhez és hamarosan kiadja az első letölthető tartalmat és hozzá egy szerkesztő készletet a Fallout 3-hoz. A "Garden of Eden Creation Kit" ingyenesen letölthető lesz majd decemberben PC-re. Segítségével a játékosok hozzáadhatják saját kreálmányaikat a játékhoz.

A készlettel egy időben jelentették be az első hivatalos DLC-t (downloadable content) is a játékhoz, amely januárban fog kijönni PC-re és Xbox 360-ra. Nem véletlenül hagytuk ki a felsorolásból a PS3-at, ugyanis arra egyelőre még nem várható a kiegészítő. A Bethesda azt is elárulta, hogy nem kell sokat várni majd a második és harmadik pack-ra, mert azok februárban illetve márciusban követik majd az elsőt. Az árakról még egyelőre nincs információ.

A "G.E.C.K.", ahogy a Bethesda hívja a Mod Tool-t, lehetővé teszi majd épületek, helyek, karakterek, fegyverek és mindenféle lények egyéni beállítását, és természetesen a dialógusok szerkesztését is. "Mi mindíg úgy tekintettünk a Fallout 3 világára, mint egy alapra még sokkal több tartalomhoz. Néhány általunk készítetthez és ennél jóval több játékosok által kreálthoz." - nyiltkozta Todd Howard, a Fallout 3 rendezője. "Jó szórakozás elkészíteni a saját karakteredet, de legalább ilyen jó a saját kalandodat! Már alig várjuk, hogy lássuk, mit kezd majd a közösség a G.E.C.K.-el."

Ami pedig a letölthető tartalmakat illeti:

Operation: Anchorage:

A Fallout univerzum egyik legnagyobb konfliktusába csöppenti bele a játékost Anchorage (Alaszka) és a Kinai Kommunista megszállók közt.

The Pitt:

A Pittsburgh helyén létesült iparvárosban, "The Pitt"-ben játszódik.

Broken Steel:

Beléphetünk a Brotherhood of Steel soraiba, kiknek oldalán tovább harcolhatunk az Enclave ellen, hogy megszabadítsuk tőlük a Capital Wasteland-et...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward