Facebook Pay néven új mobilfizetési szolgáltatás született

A Facebook minden  közösségi alkalmazásában ezt kívánja használni, hogy meglegyen az összhang.

Facebook Pay néven új mobilfizetési szolgáltatás született

A Facebook számos fejlesztéssel rendelkezik, van lehetőség például fizetésre is a különböző programjaiban, viszont ezen rendszerek között nem igazán volt meg az összhang. Ezért gondolta úgy a vállalat, hogy itt az ideje a változtatásnak, és létrehoz egy olyan megoldást, ami mindenhol alkalmazható.

Mobilfizetés megoldásokkal már lassan Dunát lehet rekeszteni, nagyon sok ilyen szolgáltatás áll a felhasználók rendelkezésére. És ehhez a sorhoz csatlakozik most a Facebook Pay. A Facebook Pay lényege az, hogy mindegyik kiemelt Facebook érdekeltségben egyaránt be lesz vezetve. Tehát elérhető lesz a Facebookon, a Messengeren, az Instagramon és a WhatsAppon egyaránt. Leszögezte a Facebook, hogy ez teljesen független a vállalat kriptovalutás törekvéseitől, egyáltalán nem szabad idekeverni a Calibra pénztárcát és a Libra kriptovalutát.

Galéria megnyitása

A Facebook Pay célja, hogy a népszerű közösségi oldalak benntartsák a felhasználókat olyankor is, amikor azok pénz szeretnének mozgatni valamilyen céllal. Ezen a szolgáltatáson keresztül megvalósíthatóak egyszerű fizetések, számlakiegyenlítések, és a rokonok, barátok közötti pénzküldés is. Sőt mi több, a fizetős játékokon belül is lehet majd ezt alkalmazni, és az eseményeknél fellelhető jegyekért is lehet majd a Facebook Pay révén fizetni, de még adakozási opcióval is bír. A Marketplace mellett különösen jól jöhet majd a szolgáltatás, hiszen ezen keresztül könnyedén ki lehet majd fizetni a kisebb-nagyobb összegeket a gazdát cserélő termékekért. Később pedig az Instagramnál a termékek vásárlására is alkalmas lesz ez.

Széles kártyatámogatással érkezik a Facebook Pay, és a PayPal szolgáltatással is lehet majd használni, ha éppen valaki azt szeretné. A fizetési platform a beállításokon belül lesz konfigurálható. Ha egyszer be lett állítva, akkor onnantól kezdve már semmit nem kell vele csinálni, megy gördülékenyen. A szakemberek azt szem előtt tartva hozták létre a Facebook Payt, hogy minél egyszerűbb legyen a használata. És persze az is lényeges, hogy a biztonság megfelelő legyen, éppen ezért a rendszer különösen ügyel az adatvédelemre.

Galéria megnyitása

Meg lehet majd tekinteni az előzményeket a Facebook Pay esetében, ez segít a tranzakciók figyelemmel kísérésében, nyomon követésében. Ezt ugyanott lehet majd látni, ahol a szolgáltatás beállításait is. Sőt mi több, ugyanezen a részen még lesz egy valós idejű ügyfélszolgálat is élő beszélgetési lehetőséggel, ahol bármilyen problémával kapcsolatosan tudnak segíteni az embereknek.

A Facebook Pay először a Messenger és a Facebook alkalmazásokban válik elérhetővé az Egyesült Államokban, ott már a héten próbára tehetik majd ezt a vásárlók. Arról nem esett szó, hogy tovább milyen ütemben fog terjedni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap