F2P modellre vált a Tera is!

A Dél-koreai fantasy MMO februárban átvált ingyenesen játszható modellre.

F2P modellre vált a Tera is!

A Dél-koreai fantasy MMO februárban átvált ingyenesen játszható modellre. Ez azt jelenti, hogy a játék mindössze 9 hónapig bírta tartani az előfizetéses modellt a mostani, igencsak kompetitív MMO piacon.

A bejelentést a Tera európai menedzselő cége, a Gameforge tette. Azok, akik eddig előfizetők voltak Veteran státuszban folytathatják tovább a játékot. A veteránok 8 karakterhelyet kapnak kettő helyett, 4 oldalnyi férőhelyet a bankban (1 helyett) és jutalmuk lesz egy speciális titulus is a játékban.

Emellett automatikusan csatlakoznak a Tera Klubhoz (ha februárban még aktív az előfizetés). Ez számos bónusszal kecsegtet az előfizetés hátralévő szakaszában, a már ingyenesen játszható időszakban. Ha lejár, akkor visszakerültök 'Veteran' státuszba (magyarán szólva az előfizetéses modell továbbra is élni fog, ennek a klubbnak a formájában).

A váltással egy időben jön egy jó adag új tartalom is, többek között egy 3v3 arénával, új főellenségekkel, új kazamatákkal, raidekkel és kihívásokkal a politikai rendszerben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward