F1 az egész családnak: F1 Race Stars

A Codemasters bemutatta családbarát F1 versenyzős játékát, az F1 Race Starst, mely novemberben érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

F1 az egész családnak: F1 Race Stars

A Codemasters bemutatta családbarát F1 versenyzős játékát, az F1 Race Starst, mely novemberben érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. A fejlesztő a Codemasters Birmingham, tehát ugyanazok, akik a fő F1 szériát is csinálják.

2008 óta, vagyis amióta megszerezték az F1 licencet, csak komoly játékokat csináltak többféle formátumban. Ezekkel nagy sikereket értek el mind a rajongóknál, mind pedig a kritikusoknál, az F1 2010 BAFTA díjat is nyert tavaly. Az F1 Race Stars-szal könnyedebb vizekre eveznek, enyhén karikatúrikus rajzfilmes stílust és Mario-Karthoz hasonló játékélményt dobnak most a palettára.

A pályák csak minimális szinten fognak majd eredetijükre hasonlítani, inkább egy földöntúli, feje tetejére állt mesevilágot kapunk. Ettől függetlenül ott lesz Spaban az Eau Rouge kanyar, Monacóban pedig az uszoda... csak kicsit másképp.

Az F1 Race Stars támogatja a négyfős osztott képernyős játékot, online pedig 12-en tudtok majd versenyezni. Az egész nagyon cuki, már csak plüssfigurákat kell kiadni a játék megjelenésére.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward