F.E.A.R. 2: Project Origin digitálisan is megjelenik

A Warner Bros. Digital Distribution bejelentette, hogy a Warner Bros. Interactive Entertainment játéka, a F.E.A.R.2: Project Origin letölthető lesz digitálisan a játék boltokba kikerülésével egy időben.

F.E.A.R. 2: Project Origin digitálisan is megjelenik

A Warner Bros. Digital Distribution bejelentette, hogy a Warner Bros. Interactive Entertainment játéka, a F.E.A.R.2: Project Origin letölthető lesz digitálisan a játék boltokba kikerülésével egy időben. A nagy sikerű F.E.A.R. játék folytatása letölthető lesz majd Steam-ről, az IGN Entertainment digitális boltjából illetve a Direct2Drive-ról.

„Egyre több és több játékos használja ki a digitális letöltés lehetőségét” – nyilatkozta Thomas Gewecke a WB Digital Distribution elnöke. „A digitális elosztás jelentős részt vállal majd a játékiparban és mi nagyon örülünk, hogy partnerei lehetünk a Warner Bros. Interactive Entertainment-nek abban az erőfeszítésében, hogy a játékvásárlást még kényelmesebbé és rugalmasabbá tegye a felhasználók számára.”

A F.E.A.R.2 elérhető lesz majd PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Az Észak-Amerikai rajongók 2009 február 10.-én már megrohanhatják a boltokat vagy letölthetik, mi Európában szokás szerint várunk pár napot, február 13.-án látogat el hozzánk a mi szeretett Almánk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward