Ezentúl kártyákat is gyűjthetünk Steamen

Kártyázni ugyan nem tudunk a lapjainkkal, de eladhatók, csereberélhetőek és akár kuponokhoz is juthatunk a segítségükkel.

Ezentúl kártyákat is gyűjthetünk Steamen

Szerdán este jön ki bétából a Valve gyűjtögetős játéka, melynek segítségével a Steam felületén keresztül kártyákat gyűjthetünk, eladhatunk és csereberélhetünk. Megvásárolt játékainkért virtuális kártyákat kaphatunk, amelyekből paklinkat növelhetjük és különböző nyereményeket is szerezhetünk, mint pl. profil háttérképek, Steam xp, emotikonok, plecsnik, acsik és kuponok.

Egyelőre 34 játékért kaphatunk kártyákat (pl. olyan címekért, mint a Borderlands 2, Don't Starve, Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive, Team Fortress 2, Portal 2 és Half-Life 2, Magicka, stb.), de ez a listát már a szolgáltatás indulásakor bővíteni fogják, és később is sok játék csatlakozik még hozzá. A teljes jelenlegi lista itt olvasható.

Az egy címhez tartozó kártyák felét megkaphatjuk, ha játszunk az adott címmel, a másik feléhez cserebere segítségével juthatunk hozzá. Az ingyenesen játszható darabok esetében a vásárlásaink függvényében kapjuk a lapokat. A kártyákat csupán gyűjteni lehet, játékot a Valve-osok nem találtak ki hozzájuk, de nem zárkóztak el a lehetőségtől, hogy később esetleg az is lehet belőle.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward