Ezekkel a játékmódokkal jön a Star Wars Battlefront

Sajnos a hivatalos leírás nem túl részletes, de legalább nagyjából tudjuk, mire kell számítani.

Ezekkel a játékmódokkal jön a Star Wars Battlefront

A DICE végre lerántotta a leplet a Star Wars Battlefront összes játékmódjáról. Ezen kívül a stúdió bejelentette, hogy természetesen elérhető lesz szezonbérlet is, ám ennek részleteiről egyelőre nem beszéltek - csak annyit tudni, hogy négy DLC-t foglal magában, és ha a Battlefield 4-ből indulunk ki, akkor ezek viszonylag tartalmasak lesznek.

Mindenesetre nézzük a játékmódokat, amiket sajnos nem részleteztek olyan mélyen, ahogy azt szerettük volna - több módnál például nem tudjuk még a játékosszámokat sem.

Multiplayer játékmódok

Fighter Squadron

Kifejezetten a légiharcra koncentráló játékmód X-Wingekkel, TIE-Fighterekkel, meg a Millennium Falconnal és egyéb, ikonikus Star Wars-hajókkal.

Supremacy

40-fős játékmód, ahol a Birodalom és a Lázadók a pálya öt kulcsfontosságú pontjának irányításáért harcolnak - úgy hangzik, mint a Battlefield-játékok Conquest módjának helyi megfelelője. Földi és légi járművek is játszanak.

Cargo

Tulajdonképpen egyfajta Capture the Flagről van szó, ahol az ellenféltől el kell lopni értékes szállítmányokat, majd eljuttatni azokat a saját bázisunkra.

Droid Run

6v6-os játékmód, ahol el kell foglalnunk és meg kell tartanunk három GNK Power Droidot (kétlábú hűtőszekrények).

Walker Assault

A bétából már ismert játékmód, ahol a Lázadóknak kommunikációs pontokat kell tartaniuk, majd az Y-Wingek érkezése után le kell sebezniük az AT-AT-ket, míg a Birodalomnak mindezt meg kell akadályoznia.

Blast

A klasszikus Team Deatchmatch helyi megfelelője, bár valami csavart ígérnek a készítők. Mindkét oldalon tíz játékos lehet.

Drop Zone

Szintén a bétából ismerős játékmód, ahol podok hullanak az égből, amiket el kell foglalni és meg kell tartani. Ha ez sikerült valamelyik csapatnak, akkor érkezik a következő pod. Mindkét csapatban nyolcan lehetnek.

Heroes vs Villains

Luke Skywalker, Darth Vader, Boba Fett és a többiek felvonulnak egymás ellen, de mellettük ott lesznek a hagyományos katonák is. A lényeg, hogy a mi hőseinket életben tartsuk, az ellenfelét pedig kinyírjuk.

Hero Hunt

Aszimmetrikus játékmód, ahol egy játékos alakít egy darab hősi karaktert (Luke, Vader, stb.), míg hét ellenfél próbálja levadászni őt. Ha a katonák nyernek, akkor a következő körben közülük kerül ki a hősi karakter, bár az egyelőre nem tiszta, hogy milyen szabályrendszer alapján.

Egyjátékos / kooperatív játékmódok

Training

Ez lesz a mezei gyakorlómód, ahol a játék megtanítja nekünk az alapokat, legyen szó repülésről, földi harcról vagy a hősi karakterekről.

Survival

A bétában már látott horda mód, ahol hullámokban érkező ellenfeleket kell eltennünk láb alól.

Battles

A hivatalos marketingszövegből nehéz kihámozni, hogy miről van szó, de úgy tűnik, hogy ezek egyfajta szcenariók lesznek, ahol az ellenségünk lehet egy ember által irányított játékos, vagy mesterséges intelligencia is.

Hero Battles

Szintén nehéz megmondani, hogy pontosan mi is ez a játékmód. A lényeg, hogy hősi karaktereket irányíthatunk benne, vélhetően a fenti Battles-höz hasonló harci helyzetekben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward