Shop menü

EZEKBŐL 10, A MÁSIKBÓL HÚSZ, AMABBÓL PEDIG 30 MILLIÓ KELT MÁR EL

Török Roland
Török Roland
Ezekből 10, a másikból húsz, amabból pedig 30 millió kelt már el

A videojátékok elkészítésének ára az elmúlt évtizedekben sokat változott. Bár vannak egyszerűsítő tényezők, mint a könnyen elérhető játékmotorok vagy a megvásárolható assetek, összességében mégis csak drágult a játékok előállítási költsége. 

Ahhoz, hogy egy cím sikeres legyen, fontos a magas eladási szám, az egyik jelentős ilyen mérföldkő pedig az, ha milliós játékosbázisról beszélünk. A most következő címek pedig már ebben a kategóriában is két számjegyű értékeket értek el. 

Messze 8000 fölötti teljesítményt mutatott már be a Dragon Ball Z FighterZ és a Xenoverse 2. Mindkét cím 10-10 millió játékost érdekelt, ami hatalmas eredmény, főleg annak fényében, hogy mekkora bukás lett a Breakers. 

Egy Resetera felhasználó által megszerzett jelentésben már kiemelik, hogy az Elden Ring elérte a 20,5 milliós eladásokat. 

A következő cím már 30 milliós táborral büszkélkedhet, ehhez pedig még a PlayStation konzolra se kellett megjelennie. Ez a cím a Forza Horizon 5, aminek az impozáns számát egy felhasználó szúrta ki a játékban.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére