Ezek lesznek a júliusi PS Plus-játékok

Július 2-án frissül az előfizetők számára ingyenesen elérhető PS Plus-játékok listája. Nézzük, most mivel készül a Sony!

Ezek lesznek a júliusi PS Plus-játékok

Befutott a hivatalos lista PS Plus-előfizetők számára júliusban letölthető ingyenes játékokról.

A Sony a PlayStation 4-en továbbra is "kisebb" címeket ad, ám a minőségre ezúttal nem lesz panasz. Az új konzolra ugyanis megkapjuk a TowerFall Ascensiont, ráadásul annak kibővített, "rendezői" változatát, mely 50 új pályát, 4 új játszható íjászt, és egy teljesen új, 12 fős kooperatív Quest módot tartalmaz. A PS4 másik játéka a Capcomtól érkező Strider, melyben főhősünk, Hiryu a különleges ügynök azt a feladatot kapja, hogy vadássza le a Földet disztópiába taszító Meio Nagymestert.

PlayStation 3-ra rögtön egy nagy címmel kezdünk: a Dead Space 3-at valószínűleg senkinek nem kell bemutatni - Isaac Clarke kalandozik az űrben, hogy véget vessen a necromorph-fenyegetésnek. A PS3 másik játéka az oldalnézetes, 2D-s akció-platformer és egyben puzzle-megoldós Vessel.

PS Vitára a Sony új szokásának megfelelően szintén két címet kapunk. Ezek a LEGO Batman 2: DC Superheroes, amiről a neve alapján valószínűleg mindeni sejti, hogy mégis miről szólhat, míg a másik játék a leginkább gyerekeknek ajánlható Doki Doki Universe.

Ezzel párhuzamosan a következő játékok hagyják el a PS Plus-rendszert július 2-től: Pixeljunk Shooter Ultimate, Trine 2: The Complete Story, NBA 2K14, Sly Cooper Thieves in Time, Puppeteer, Lone Survivor, Dragon’s Crown, Surge Deluxe.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward