Ezek a heti ingyenes címek

Ezek a heti ingyenes címek

Folytatódik a heti, illetve kétheti rendszerességgel visszatérő ingyen játék rovatunk.

Az Epic Games ezen a héten kicsit visszább fogta magát, hiszen egyetlen címmel jelentkezett, illetve azt sem tudjuk, hogy milyen játék várható a jövő hétre. Lehetséges, hogy nagy durranás készülődik a háttérben? Esetleg még nem sikerült senkivel se megállapodniuk? Pár nap múlva kiderül, addig is ismerjük meg, a Death Comingot, vagyis az eheti bezsákolható címet.

A játék aranyos pixelgrafikája senkit ne tévesszen meg, elég ötletes koncepcióval állunk ugyanis szemben. A Halált irányítjuk és a kis lakóinknak a lelkét kell begyűjtenünk, ehhez pedig csapdákat állíthatunk nekik. A fény szolgái viszont éberek és megnehezítik életünk azzal, hogy megvédik az emberek életét.

Változtatás még az Epic Store rendszerében, hogy az ingyen játék behúzásához alapfeltétel lett a kétfaktoros hitelesítés. Ez valahol érthető is, hiszen biztosan sokan visszaéltek a rendszerrel és több profilra gyűjthettek be ingyen játékokat, hogy azokat később eladhassák. Ez sem lehetetleníti el a dolgukat, de mindenképpen megnehezíti.

A Humble Bundle játékát nem érdemes halogatni, mert nagyon limitált ideig érhető el. A Sins of a Solar Empire készítőinek új játéka, az Ashes of the Singularity: Escalation ténylegesen hatalmas csatákat kínál. Ebben az RTS-ben a kampányon kívül a barátaiddal együtt, illetve mások ellen is elindulhatsz. Nem is egy trailert raknék be most ide, hanem egy 3v3 harcot, így könnyebb átlátni, miről is van szó, mert a hivatalos videó keveset mond. A játékot Steamen kell aktiválni.

Végül egy kicsit visszatérve az Epic Games Store-ra. A Smite már csak pár napig kínál ingyenes ajándék Starter csomagot, ha játszol a játékkal, érdemes a klienst innen letölteni és aktiválni a dolgot.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap