Ez lehet a Battle Royale pálya a Modern Warfare-ben

Hivatalos infó nincs róla, de nem kizárt az érkezése.

Ez lehet a Battle Royale pálya a Modern Warfare-ben

Az Activision Call of Duty sorozatát érintő egyik legvitatottabb húzás volt, amikor az ezerszer lehúzott Battle Royale játékmód miatt egyszerűen fogták magukat a fejlesztők és kihagyták a sztorikampányt a Black Ops 4. részéből.

Az annak idején megjelent első Modern Warfare viszont éppen a moziszerű kampányélményével ágyazott meg a sorozat jelenben játszódó fiktív történeteinek, így ha az újragondolt Modern Warfare kampány nélkül jelent volna meg, akkor a rajongókból érkező kisugárzást könnyen megérezhették volna még a részvénytulajdonosok ősei is.

Nos úgy tűnik, hogy nem vetették el a BR ötletét, viszont legalább nem a kampány rovására dolgoznak rajta a fejlesztők. Régóta pletykálják és az adatbányászok is megerősítik, hogy nem maradhat ki a játékból az utóbbi évek legsikeresebb játékstílusa, a BR sem, sőt, az is elképzelhető, hogy önálló ingyenes játékként kerül ki jövőre a fejlesztők kezei közül.

Amit eddig kiderítettek (bár egyáltalán nem biztos információk), hogy 200 játékos csaphat majd össze egyszerre és egyszemélyes, kétszemélyes és négyszemélyes csapatok indulhatnak majd útra. A játék végén lesz radar és ha valaki meghal, egyszerű újraéleszthető lesz. Az újraélesztés előtt a gyengélkedőre kerülnek a játékosok, ahol 1v1 csatában kell összemérniük tudásukat másokkal szemben. Ha nyernek, kijutnak onnan és visszatérhetnek a BR játékba.

A játékmódot igyekeznek a fejlesztők még küldetésekkel is felturbózni, ez esetben van, hogy pontot kell elfoglalni, valamelyik játékost levadászni vagy tárgyakat felszedni a pályán.

A teljes listát a carlieintel.com gyűjtötte össze.

Az érdekesség még, hogy az elmúlt napokban a Vacant pálya megjelenésével, ha játékosok privát meccset hoznak létre, majd megfigyelő módba váltanak, akkor körbenézhetnek az esetleges Battle Royale map területén.

Természetesen memória kímélés miatt itt csak placeholdernek használt bakelt, low poly modellek látszódnak és nem tölt be a teljes pálya, de jól kivehető a fejlesztők azon szándéka, hogy bizony valami nagy pályát terveznek bepakolni a játékba.

Galéria megnyitása

Ha igazak a pletykák és tényleg bekerül a játékba vagy esetleg ingyenesen elérhető lesz egy ilyen összetett Battle Royale játék, az felrázhatja az egész unalomig elcsépelt műfajt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap