Európában is megjelenik a Tales of Xillia

Augusztusban érkezik az első rész PS3-ra és jövőre várható a folytatás is.

Európában is megjelenik a Tales of Xillia

Három nappal az amerikai kiadás után, augusztus 9-én fog megjelenni Európában a Namco Bandai PlayStation 3-as exkluzív címe, a Tales of Xillia. A folytatásra, a Tales of Xillia 2-re kicsit többet kell majd várnunk, az ugyanis csak valamikor a jövő év során fog kijönni.

A Tales of Xillia eredetileg 2011-ben jelent meg Japánban a híres Tales JRPG széria 13. darabjaként, folytatása pedig 2012-ben követte, és mindkettő igen nagy sikernek örvendett. A Xilliára beérkezett előrendelések száma rekordot döntött a Tales sorozat történetében, és a játékból, amely közönségdíjat is nyert már az első héten több mint fél millió példányt adtak el. A történet a Rieze Maxia nevű világban játszódik, ahol Jude Mathis és Milla Maxwell kalandjait követhetjük nyomon, akik felfedezik, hogy egy szellemekkel kapcsolatos katonai kutatás a világ létét veszélyeztetni.

A Namco már ígéretet tett arra, hogy a széria egy másik darabjának, a Tales of Symphoniának HD remake-jét jövőre megjelenteti Európában, Tales of Symphonia: Chronicles néven, és ebben már benne lesz az eredeti folytatása, a Dawn of the New World is. A Xilliát megelőző részre, a Tales of Gracesre is két évet kellett várni a japán kiadáshoz képest, de a sorozat főnöke, Hideo Baba megígérte, hogy igyekszenek lecsökkenteni a várakozási időket a nem japánban élő rajongók kedvéért.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward