Etherium sci-fi RTS előzetes

Hét bolygón, három frakció között folyik a harc az Etheriumért.

Etherium sci-fi RTS előzetes

A francia Tindalos Interactive (Stellar Impact) független csapat bemutatta új sci-fi RTS-ének, az Etheriumnak első kedvcsináló előzetesét. A Focus Interactive kiadásában megjelenő játékban hét bolygóra látogathatunk el, az egyik, a Serenade nevű sivatagos planéta látható az előzetesben is.

Ezeken a bolygókon található az Etherium nevű értékes alapanyag, amiért a három rivális frakció, a Konzorcium, a Tanács és a Galaad egymással harcol. A játék nemlieáris szóló kampányában végigharcolhatjuk ezt a háborút, és kedvünk szerint elrendezhetjük az erőviszonyokat, miközben erőforrásmenedzsmentből és haderőépítésből adhatunk leckéket az ellenfélnek.

A játék dinamikus időjárásrendszerrel rendelkezik, melynek kihatása van a játékmenetre is. Felhasználhatunk pl. egy homokvihart arra, hogy takarásában meglepjük az ellenfelet, vagy megvárhatjuk, amíg befagynak a folyók, hogy átkelhessünk rajtuk. Lesznek mocsarak, sivatagok, szigetcsoportok és más típusú területek is, melyek szintén beleszólhatnak a csaták menetébe és izgalmasabbá tehetik azokat. Gyalogságot képezhetünk ki, járműveket és óriási harci gépezeteket építhetünk, és lehetőség lesz a technológiák és a kolóniák továbbfejlesztésére is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward