Érkezik az In Win RGB LED mátrix előlappal felvértezett PC háza

Az idei Computexen bemutatott újdonság végre kereskedelmi forgalomban is megjelenhet, most pedig videón is megcsodálható, mit tud.

Érkezik az In Win RGB LED mátrix előlappal felvértezett PC háza

Az In Win még a Computex alkalmával mutatta meg először 307-es házát, amelynek legnagyobb különlegessége, hogy előlapja mögé egy RGB LED alapú fényforrásokból álló mátrix került, amit a mellékelt szoftveren keresztül könnyedén programozni lehet, így különféle színes minták és ábrák tarkíthatják az előlapot. Az 501 milliméter magas, 238 milliméter széles és 537 milliméter mély számítógépház előlapja nem kevesebb, mint 144 címezhető RGB LED-et rejt, amelyek teret engednek a kreativitásuknak. A ház extraként egy mikrofont is kapott, ami reagál az adott szoba akusztikájára, vagyis akár zenére is villoghat, ha éppen az szól. Az előlap ezzel együtt a pontos időt is mutathatja, plusz a kreatív mód mellett előre programozott effektekkel is használhatjuk.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A világítást a GLOW szoftver segítségével foghatjuk munkára, így egy meglehetősen egyedi, különleges előlapot gyárthatunk magunknak, amit ráadásul kedvünk szerint alakíthatunk, cserélhetünk – mármint világítás terén. A nem mindennapi előlaptól eltekintve egy minimalista dizájnnal rendelkező, remekül bővíthető közepes torony formátumú házzal van dolgunk, amelynek alapját 1,2 milliméter vastag SECC acélváz adja, és amelyről az edzett üveg oldallap sem hiányzik, így a színes fényben úszó belteret is bármikor megcsodálhatjuk. A szerelőablakkal rendelkező alaplaptálca Mini-ITX, Micro-ATX és ATX formátumú alaplapokat fogad, amelyekhez hét darab PCIe slotot biztosít. Az adattárolókat két darab 3,5 hüvelykes és két 2,5 hüvelykes bővítőhely várja. Processzorhűtőből maximum 160 milliméter magasat, videokártyából maximum 350 milliméter hosszút építhetünk be, a tápegység pedig maximum 200 milliméter hosszú lehet.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A megfelelő szellőzést összesen hét ventilátorral biztosíthatjuk: a ház tetején és alján 3-3 darab 120 milliméteres légkeverő fér el, de a ház hátulján is van hely egy 120 milliméteres légkeverő számára. Aki folyadékhűtésben gondolkodik, a tetőlap alá akár 360 milliméteres hőleadó radiátort is szerelhet, ám ez nem lehet 70 milliméternél magasabb – a ház hátulján egy 120 milliméteres hőleadó radiátor fér el. Előlapi portok terén a szokásos HD Audio csatlakozók mellett egy USB 3.1 Gen2 Type-C portot, illetve két darab USB 3.0 Type A portot is kapunk, valamint a világítás módváltó gombja is itt helyezkedik el.

Az In Win 307 rövidesen megjelenhet kereskedelmi forgalomban, várható végfelhasználói árát azonban egyelőre nem árulta el a gyártó. Némi keresgélés után sikerült rábukkanni az új házra egy francia viszonteladónál, ahol 300 eurót kérnek érte, ami egybecseng a Computex 2018-as beszámoló alkalmával említett árral – csak a pénznem dollár helyett euró.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap