Érkezik a Total War: Attila

Maga Attila, a hunok vezére, Isten Ostora lesz a következő Total War-epizód középpontjában.

Érkezik a Total War: Attila

A SEGA ma hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik a Total War-sorozat következő különálló tagja, Attila alcímmel. A sötét középkor előtt járunk, a Római Birodalom összeomlásának szélén. Európát háborúk és fertőzések tépázzák, miközben a barbár törzsek a korábban megingathatatlannak tűnő, de egye instabilabb Rómát rohamozzák. Eközben azonban egy új fenyegetés érkezik keletről, mely mindenki végzetét elhozza majd. Nem más ő, mint Attila, az Isten Ostora, aki a hunok élén tarolja le Európát.

"A Total War: Attilával igazi kihívást szeretnénk állítani a sorozat rajongói elé" - nyilatkozta a projektvezető, Gáspár János. Ennek örömére visszahoznak olyan dolgokat, melyeket régóta szerettek volna a rajongók, így például a családfákat, skillfákat. Ezen kívül minden fontosabb ponton fejlődik a játék, így például az utcai harcokban, a civilek megjelenésében, és a települések is teljesen lerombolhatóak lesznek.

A címtől függetlenül egyébként a játékosok nem irányíthatják majd Attilát és a hunokat, azokat ugyanis a készítők egyfajta "természeti csapásként" jellemezték, amik végigsöpörnek a régiókon, és akiket valahogy meg kell állítani, illetve túl kell élni. Ehelyett a Nyugatrómai Birodalom irányítását kapjuk meg, ahol nem csak a külső ellenségekkel, de a belső politikai konfliktusokkal is meg kell küzdenünk.

A megjelenésre 2015 februárjában lehet számítani.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward