Érkezik a Mortal Kombat 11 Ultimate, és vele Rambo

Valamint további két karakter, akikről a kattintás után rántjuk le a leplet.

Érkezik a Mortal Kombat 11 Ultimate, és vele Rambo

A NetherRealm bejelentette, hogy a Mortal Kombat 11 elképesztően sikeres, eddig összesen már több mint 8 millió példányt adtak el belőle. Ennek megfelelően nem tervezik abbahagyni a támogatását, sőt, új meglepetéseket lepleztek le, melyekre a következő időszakban számíthatunk.

Először is érkezik a Kombat Pack 2, három új karakterrel:

  • Visszatér Mileena, annak ellenére, hogy az előző részben némileg durva módon elpatkolt. Kronika segítségével azonban visszautazott az időben, és megtudta, milyen tragikus sors vár rá. Közben szert tett halálosnak tűnő karmokra is, amit nem fél használni.
  • Szintén visszatérő karakter a sorozatban Rain, aki most már katart használ fegyverként, és némi mágia segítségével átjárót tud nyitni egy korábban még nem látott, vizes témájú világba.
  • Végül pedig nem maradhat ki Rambo sem, főleg azután, hogy a Terminátor a Robotzsaru már bekerült a játékba. Őt az első film alapján modellezték le, és annak rendje és módja szerint Sylvester Stallone szinkronizálja majd.

Ezen kívül bejelentették, hogy érkezik a Mortal Kombat 11 Ultimate kiadása, ami tartalmaz majd minden létező tartalmat: az alapjátékot, az Aftermath kiegészítőt, a két Kombat Packot, az összes DLC-karaktert, vagyis tényleg mindent, ami a megjelenés pillanatában elérhető az anyaghoz.

Szintén örömteli hír, hogy a NetherRealm egyértelművé tette azt is, hogy az alap Mortal Kombat 11 és az Ultimate vásárlói is ingyen frissíthetnek majd PS5-re és Xbox Series X-re, ha a jelenlegi generációs változatokat vásárolják meg.

A változásokról egyelőre csak annyit mondtak, hogy dinamikus 4K-s felbontásra számíthatunk, feljavított grafikával, nagyon rövid töltési időkkel, és bizonyos játékmódok esetében Krossplay-támogatással (nyilván "K"-val) a generációk és konzolok között.

A Mortal Kombat 11 Ultimate és a Kombat Pack 2 egyszerre jelenik majd meg november 17-én, de mindkettő előrendelhető lesz októbet 15-től. Ha előrendeljük az Ultimate változatot, akkor attól a pillanattól kezdve hozzáférhetünk majd az alapjátékhoz, az Aftermath kiegészítőhöz és a Kombat Pack 1-hez, a Kombat Pack 2-t pedig a megjelenés napján rögtön megkapjuk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap