Érintőképernyős lesz az új Xbox kontrollere?

A Microsoft állítólag új, már nem annyira titkos prodzsekten dolgozik: az Xbox 720 érintőképernyős kontrollerén.

Érintőképernyős lesz az új Xbox kontrollere?

Érintőképernyő lesz a következő generációs konzol, az Xbox 720 kontrollerébe beépítve – legalábbis ezt állítja az Xbox World Magazine. A források szerint az új kontroller formája inkább a PS Vitára hajaz, mint a Wii U-ra. A leírás szerint a "mattfekete média központ feladata az lesz, hogy játékainkat a nappalinkban életre keltese olyan technológiák segítségével, mint az augmented reality, irányított hang, és a 4-játékossal játszható ujjmozgás-követő Kinect."

Az érintőképernyőről a következő leírást közölte a magazin: "HD képernyő lesz, körülötte a már megszokott hagyományos 360 gombokkal és analóg karokkal. Az érintőképernyőt irányításban csak a Kinect fogja felülmúlni. Használhatjuk tv-távirányítónak, internet böngészőnek, extra gombokkal és információkkal szolgálhat, ha játszunk, és hordozható képernyő lehet, ha magunkkal akarjuk vinni játékunkat."

A leírásból az is kiderül, hogy a Microsoftosok nem kockáztatnak a procival, és a videokártyával, de szabadon engedik magukat a funkciók terén, melyek meg fogják változtatni, ahogyan játszunk. Persze mindez nem lesz olcsó, az Xbox 720 ára akár a 600 dollárt is meghaladhatja.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward