Érdekességek a Gran Turismo 5-ről

A Gran Turismo a háttérben is képes lesz installálni, ha úgy akarjuk és érkezett egy új Kevin Butler videó egy Signature Edition kibontásossal együtt.

Érdekességek a Gran Turismo 5-ről

A Gran Turismo 5 lehetővé teszi a háttérben való installálást

A Sony múlt héten jelentette be, hogy mikor végre rátehetjük kezünket a GT5-re, akkor még várhatunk jó pár percet míg a játék felinstallál több mint 6 gigabyte-nyi adatot a PS3-ra. Hétvégén szerencsére kiderült, hogy egyrészt az install opcionális csak, és azért van, hogy jelentősen lerövidítse a töltési időket, másrészt ha akarjuk nem muszáj az első startkor megvárnunk míg felrak mindent a játék, mert lehetőség van arra is, hogy a háttérben instalállgasson. Amikor pl először látogatunk meg egy pályát, akkor felpakolja a merevlemezre.

Ráadásul a Sonynál rágyúrtak egy Kevin Butler videóval is a startra, melyből kiderül milyen hasznos tanácsokkal látta el a Gran Turismo fejlesztőit a játékélmény fokozása érdekében, és miért vált kapcsolata különlegessé a programozókkal a fejlesztési idő végére. Nagyon jó lett, nem érdemes kihagyni!

 

A PlayStation Blog-ra pedig felkerült egy Signature Edition kibontás is. A maximalisták erre várnak, a többieknek pedig jó álmodozni. A pontos tartalmát itt már egyszer leírtuk:klikk.

 

A Gran Turismo 5 szerdán érkezik a boltokba, így hozzánk is: webshop.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward