Érdekes Lian Li PC házak, letisztult dizájnnal

A Lian Li az elmúlt héten bemutatott már néhány új PC házat, most azonban újabb termékekkel bővült a vállalat termékpalettája.

Érdekes Lian Li PC házak, letisztult dizájnnal

Az új számítógépházak szálcsiszolt alumínium borítással és alumínium vázzal érkeznek, számos szerszámmentes szerelhetőséget kínáló bővítőhellyel rendelkeznek és összességében letisztult, minimalista dizájnnal büszkélkednek, ahogy az a vállalat termékeire jellemző.

[bold]

PC-V355: újdonság micro-ATX alaplapokhoz[/bold]

Ez a kuckó egyszerre alkalmazható nagyobbacska HTPC házként, illetve mini toronyházként. A 283 x 263 x 386 milliméteres mérettel érkező PC ház kicsúsztatható alaplaptálcával áll a felhasználók rendelkezésére, ami nagyban megkönnyíti a szereléssel kapcsolatos feladatok elvégzését. Az alaplaptálca nem csak micro-ATX, hanem akár mini-ITX alaplapok beszerelésére is lehetőséget biztosít. A merevlemezeket fogadó keretben három darab 3,5 colos adattároló elhelyezésére van mód, amelyekhez rezgéselnyelő rögzítés is jár, sőt, a rendszerben ezeken felül még egy 2,5 colos adattároló is elfér. A ház 5,25 colos optikai meghajtót is fogad, PCI bővítőhelyekből pedig nem kevesebbet, mint négyet kínál.

A megfelelő szellőzésről két darab, 120 milliméteres átmérőjű előlapi ventilátor gondoskodik, amelyek megfelelő mennyiségű friss levegőt szállítanak a merevlemezek és a videokártya számára. A ventilátorokhoz kivehető, mosható szűrő is jár, sőt, az új házba még egy három sebességi fokozatot kínáló ventilátorvezérlőt is beszereltek a mérnökök. A PC-V355-ben maximum 100 milliméter magas processzorhűtő kaphat helyet, a tápegység és a videokártyák számára pedig 210 milliméternyi, illetve 310 milliméternyi helyet biztosít a ház belseje. Az előlapon a szokásos audió portok mellett két darab USB 3.0-s port is rendelkezésre áll.

A 3,7 kilogrammos PC-V355 ezüstben és feketében lesz elérhető, ajánlott végfelhasználói árát pedig 139 dollárban állapították meg a vállalat illetékesei.

Jön az ATX alaplapokat fogadó PC-A55-ös modell is

A második új Lian Li számítógépház már 188 x 375 x 455 milliméteres mérettel bír és ATX formátumú alaplapokat fogad. A termék két 3,5 colos és két 2,5 colos adattárolónak biztosít helyet, de rajtuk kívül a szokásos külső 5,25 colos bővítőhely is a kínálat részét képezi.

Az alaplaptálca ennél a modellnél már nem kicsúsztatható, viszont a kényelmesebb szerelhetőség érdekében tartalmaz szerelőablakot, ami processzorhűtő cserénél jól jöhet. Az ATX formátumú ház összesen hét darab PCI bővítőhellyel rendelkezik, előlapja pedig levehető. Processzorhűtőből ennél a modellnél 150 milliméter magas példányt is gond nélkül alkalmazhatunk, a videokártyák és a tápegységek számára pedig sorrendben 310 milliméternyi, illetve 160 milliméternyi hely áll rendelkezésre.

A feketében és ezüstben érkező PC-A55-ös ház két darab, egyenként 140 milliméteres átmérőjű ventilátort tartalmaz: az egyik szokatlan módon a ház alján, a másik pedig a ház tetején lapul. Az előlapi portok között ennél a terméknél egy USB 3.0-s és egy USB 2.0-s csatlakozó, valamint a szokásos audió csatlakozók láthatóak. Utóbbiakat a ház tetején helyezték el a vállalat mérnökei.

A 3,87 kilogrammos újdonságért 119 dollárt kell letenni az asztalra.

A két friss modell várhatóan június folyamán jelenik meg kereskedelmi forgalomban, elsőként az Amerikai Egyesült Államok területén.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward