Épül a Dust 514 közösség

A játék még meg sem jelent, de a CCP már felfigyelt az EVE Online oldalbordájának, vagyis a Dust 514 közösségének tevékenységére.

Épül a Dust 514 közösség

A játék még meg sem jelent, de a CCP már felfigyelt az EVE Online oldalbordájának, vagyis a Dust 514 közösségének tevékenységére. A PS3 exkluzív shooter körül már gyűlnek a sztorik. Az EVE Fanfesten érdekes eset történt a bajnokságon.

"Ez egyik srác az egyik csapatból megtalált és becserkészett egy másik fickót az ellenséges csapatból - no, nem a meccs közben - és azt mondta neki: 'Több milliárd ISK üti a markod, ha a meccs felénél feladod, a társaid ellen fordulsz és szabotálod őket. Megkapod a beígért pénzt EVE-ben."

"Szóval már jelen van a meta-játék, a srác meg is tette, amiben megegyeztek és elvesztették a meccset. A másik csapat, aki fizette neki a beígért játékbeli pénzt pedig hirtelen győzött és övék lett nagydíj. A saját csapata meg csak nézett, hogy 'Mi a fenéért csináltad ezt?' és a srác csak annyit válaszolt 'Upsz, elcsesztem.'"

Hát igen, ez nagyon EVE-esen hangzik, hátba szúrások, trükkök és titkos üzérkedés. A DUST 514 egyedi színt fog képviselni a shooter játékok színpadán, köszönhetően az EVE mögötte állásának. A játék várhatóan még idén kijön.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward