Eltűnt Marvel Activision játékok

Visszavonták az Activision által kiadott Marvel játékokat a digitális boltokból.

Eltűnt Marvel Activision játékok

Sokaknak feltűnt év végén, amit Dan Amrich, az Activision közösségi menedzsere is megerősítette: az Activision által kiadott Marvel játékok kikerültek a digitális boltok kínálatából és többé nem vásárolhatóak meg letölthető formában Steamről, PlayStation Networkről ill. Xbox Live-ról. A következő játékok kerültek le a virtuális polcokról minden kiegészítőjükkel egyetemben: X-Men: Origins, X-Men: Destiny, X-Men: The Official Game, Spider-Man: Friend or Foe, Spider-Man: Web of Shadows.

A visszavont címek között szerepel a High Moon Studios akciójátéka, a Deadpool is, ami nem is olyan régen, mindössze hat hónapja jelent meg, és az ünnepek alatt a még a Steam akciós kínálatában is jelen volt. Ha a címre rákeresünk a Steam boltjában, már csak egy ottfelejtett, májusban felkerült előzetest találhatunk.

A licencelt játékoknál gyakran előfordul, hogy többé nem árulják őket, ha lejárnak a szerződések, ebben az esetben is ez történt. Aki szeretné megvásárolni a fenti játékokat, az a boltokban még próbálkozhat, hátha talál dobozos változatot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward