Eltűnik a polcokról a Samsung Windows RT-s táblája

A gyenge kereslet miatt Németországban és néhány egyéb európai országban is befejezik a Samsung ATIV Tab forgalmazását.

Eltűnik a polcokról a Samsung Windows RT-s táblája

Azt már eddig is tudhattuk, hogy a Microsoft Windows RT operációs rendszerrel ellátott táblagépek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket: a termékekből nagyon kevés fogy, ami a gyártók és forgalmazók számára igencsak kellemetlen tény.

A Samsung az ATIV Tab névre keresztelt Windows RT alapú táblagépét korábban az Amerikai Egyesült Államok területén piacra sem dobta, hiszen a vállalat sejtette, hogy a termék iránt nem mutatkozik majd túl nagy kereslet. Az újdonság az európai piacon egy ideje már elérhető kereskedelmi forgalomban, de a jelek szerint itt sem volt túl kedvező a fogadtatása: a legfrissebb hírek szerint keveset adnak el a szóban forgó táblából, így a Samsung illetékesei el is szánták magukat, hogy lépjenek az ügyben.

A döntés értelmében Németországban már egészen biztosan befejeződik a Samsung ATIV Tab forgalmazása - ezt az értesülést azóta a Samsung CeBIT-re kilátogató munkatársai meg is erősítették. A vállalat jelenleg úgy látja, hogy Németországban, illetve Európa egyéb országaiban egyszerűen nincs megfelelő piaca a Windows RT alapú készüléknek. Ennek alapján várhatóan nem csak Németországban, hanem egyéb európai országokban is eltűnhet a boltok polcairól a Samsung ATIV Tab.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward