Eltökélt az Electronic Arts az Anthem jövő márciusi megjelenése mellett

Ezzel együtt nagyon visszafogottak, ami a játék pénzügyi teljesítményét illeti.

Eltökélt az Electronic Arts az Anthem jövő márciusi megjelenése mellett

Az Electronic Arts pénzügyi igazgatója, Blake Jorgensen ismét megerősítette a befektetőknek, hogy az Anthem a következő (vagy inkább most már aktuális) üzleti év végén érkezik. Ez pedig azt jelenti, hogy a játék 2019 márciusában jelenik meg, ami nem is annyira meglepő, hiszen ezzel átvenné azt a helyet, amit korábban a Mass Effect birtokolt: a Mass Effect 3 és az Andromeda is márciusban jelent meg.

Mivel közvetlenül az üzleti év zárása előtt számíthatunk a piacra kerülésre, a pénzügyi év eredményeit komolyan valószínűleg nem fogja befolyásolni. Érdekes módon Jorgensen elmondta, hogy óvatosan lesznek: kezdetben még akkor is csak visszafogott mennyiségben szállítanak a viszonteladóknak, ha extrém módon sikeres lesz játék.

De nem ez az egyetlen dolog. Jorgensen szerint azért is konzervatívok a várható számokkal kapcsolatban, mert egy teljesen új szellemi termékről van szó. "Nagyon egyedi játékról van szó, amit a felhasználók élvezni fognak, de azért nem merünk túl optimista előrejelzésekbe bocsátkozni. A pénzügyek tekintetében a mostanit, valamint a következőt is befolyásolni fogja, hiszen az élő szolgálatással kapcsolatos bevételekre már csak a 2020-as üzleti évben számíthatunk, amellett persze, hogy magából a játékból is akkor értékesítjük majd a legtöbbet".

Az Anthem ugyanabban a stílusban indul, mint a Destiny, és persze a BioWare dolgozik rajta, ami azért így bizakodásra adhat okot a kiadónak, mármint a bevételeket tekintve. Mi pedig csak remélhetjük, hogy sikerül elkerülni az olyan fiaskókat, mint a Mass Effect Andromeda és a Battlefront 2.

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward