Első körben három DLC érkezik a Fallout 4-hez

Sok tartalom jön még a Fallout 4-hez, de ezzel párhuzamosan a Bethesda megemelte a szezonbérlet árát is.

Első körben három DLC érkezik a Fallout 4-hez

Először is, a Bethesda jelenti, hogy a Fallout 4 volt eddig a legsikeresebb játékuk, és ezért köszönet illet minden rajongót. Ugyanakkor, ha már ennyi rajongó van, azért nyilván mindenkiről le akarnak venni még egy kis pénzt a DLC-k keretein belül, így bejelentették, hogy idén három új tartalmi csomag jön a játékhoz.

Az első a márciusban érkező Automatron. Ebben a misztikus Mechanist néven futó karakter szabadít rá a világra egy rakás gonosz robotot, akiknek vezetője a rendkívül ravasz Robobrain. Na, őket kell levadásznunk és összegyűjtenünk utána az alkatrészeiket, hogy elkészíthessük saját robot segítőinket. A robotjainkat nagyon részletes testre is szabhatjuk majd, több száz különböző testrészből, páncélzatból, képességből és fegyverből válogatva. A DLC ára 19,99 dollár.

A második kiegészítő a Wasteland Workshop, a megjelenésére pedig áprilisban lehet számítani. Ez egy kisebb DLC, ezért csak 4,99 dollárba kerül majd, és leginkább arra koncentrál, hogy ketreceket kell építenünk, amikkel aztán élőlényeket foghatunk el. Ezeket a lényeket aztán szórakozásképpen egymásnak ereszthetjük, de megküzdhetnek a saját településünk lakóival is. Ezzel párhuzamosan az építkezési lehetőségeink is bővülnek mindenféle újdonsággal.

Harmadikként érkezik a Far Harbor majd májusban, 24,99 dolláros áron. Ebben a Valentine’s Detective Agency új nyomozási ügye vezet majd el minket egy fiatal nőhöz, meg egy szintetikusok által lakott kolóniához. Maine kikötőjéből indulhatunk el Far Harbor különös szigetére, ahol a sugárzás még a "szokásosnál" is nagyobb volt, így egy rendkívüli vadvilág jött létre. Ezen kívül felizzott a szembenállás a szintetikusok, a Children of Atom és a helyi lakosok között. A Bethesda ígérete szerint Far Harbor lesz a legnagyobb egybefüggő terület, amit kiegészítő formájában valaha kiadtak, és tele lesz új küldetésekkel, településekkel, lényekkel és kazamatákkal. Meg persze új loottal.

Mivel a Bethesda a korábbinál több és nagyobb DLC-t tervez kiadni, a szezonbérlet árát is megnövelték 29,99 dollárról 49,99 dollárra, de ezért cserébe 60 dollárnyi tartalmat ígérnek. Aki már megvette a bérletet az eredeti áron, annak nem lesz változás, mint ahogy egyébként március 1-ig továbbra is meg lehet majd vásárolni 29,99 dollárért.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward