Először tart külön E3-as konferenciát a Bethesda

Valószínűleg a kiadó sok ütős bejelentéssel készül, így indokolt lehet egy nagy figyelmet kapó E3-as konferencia megtartása.

Először tart külön E3-as konferenciát a Bethesda

A Nintendo kiesésével az utóbbi években a Microsoft, a Sony, az Electronic Arts és a Ubisoft tartott csak különálló sajtókonferenciát a nagyok közül az E3-on. Idén azonban története során először a Bethesda is beszáll a buliba, és június 14-én ő is megtartja a maga előadását a sajtónak és a rajongóknak.

Az eseményt a többi konferenciához hasonlóan élőben lehet majd nézni a Twitch-en keresztül, arról azonban egyelőre fogalmunk sincs, hogy miről készül beszélni a kiadó, csak tippelni tudunk.

Az utóbbi egy évben túl sok pletyka került felszínre a Fallout 4-ről ahhoz, hogy ne legyünk benne szinte teljesen biztosak, ezerrel készül a játék. Információink szerint a fejlesztésre 2013 áprilisától feküdt rá a teljes Skyrim-csapat, de már előtte is jó ideig dolgozott rajta egy kisebb brigád. Az is valószínű, hogy a helyszín ezúttal Boston lesz.

Nyilván egy bejelentésnél azért többre van szükség egy konferenciához. Nagy valószínűséggel előkerül a Dishonored folytatása is, a játék annak idején ugyanis annyira sikeres lett, hogy a Bethesda azonnal bejelentette, egy franchise-t építenek rá. Esedékes lenne, hogy bővebben belenézzünk az id Software által készített új DOOM-ba is, ami már a teljesen újraírt id Tech 6 motorral érkezik.

Valószínűleg hallunk majd a The Elder Scrolls Online-hoz készülő új tartalmakról, illetve a nagy csendben készülő MOBA-ról, a Battlecryról is, de tulajdonképpen nem zárhatjuk ki, hogy a Shinji Mikami-féle Tango Gameworks is mutat valamit.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward