Előrendelhető a Nether

Nyitott világú multiplayer túlélő FPS - zombik, mikrotranzakciók és előfizetési díj nélkül

Előrendelhető a Nether

Bár a Nethert a DayZ ihlette, ebben a poszt-apokaliptikus túlélő játékban nem találkozhatunk zombikkal, ellenfeleink ugyanis Nether lények lesznek. A Phosphor Games online multiplayer FPS-e lepusztult, roncsokkal és romokkal teli, elburjánzott növényekkel benőtt városi környezetben játszódik, melyet az Unreal 3 motor segítségével keltenek életre. A városban 20 emeletes épületek is lesznek, így a magasságot is előnyünkre fordíthatjuk. A dedikált szervereken egyszerre 64 játékos nyomulhat, a kommunikációt a beépített voice chat fogja megkönnyíteni. A játék RPG elemeket is tartalmaz, lesznek szakértelmek, melyeket az ellenfelek megölésével illetve különböző feladatok teljesítésével (pl. biztonságos zónák megvédése) fejleszthetünk. Karakterünk megéhezhet, és idővel el is fárad, ezért életerőnk mellett ezeknek az értékeknek is ügyelnünk kell a maximumon tartására.

Az előfizetési díj nélkül játszható, mikrotranzakciók nélküli játék már előrendelhető a hivatalos oldalon. Az előrendelők korábban kezdhetnek játszani, és extra béta kulcsokat is kapnak, melyeket szétoszthatnak barátaik között, ezen kívül különböző tárgyakhoz is jutnak a játékban. Kétféle pakk közül lehet választani, a Chosen névre hallgató 49,99 dolláros nagyobb csomag 5 extra kulcsot és 50 Nether Goldot, a kisebb, 29,99 dolláros Believer nevű pedig 3 kulcsot és 20 Nether Goldot tartalmaz. A korai hozzáférés, amely tulajdonképp egy zárt béta, október 31-től veszi kezdetét.

A játék minimum gépigénye a következő:

[list type="ordered"]

[/list]

Korábbi hírünkben már láthattatok egy játékmenetet bemutató előzetest, fent megnézhettétek az újabbat, alant pedig az élőszereplős kedvcsinálót tekinthetitek meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward