Elmossák a C&C 4 emlékét...

A Victory Games nem tartja sokra a Command & Conquer 4-et, ezért megfogadták, hogy helyrehozzák a sorozaton esett csorbát.

Elmossák a C&C 4 emlékét...

A Victory Games nem tartja sokra a Command & Conquer 4-et, ezért megfogadták, hogy helyrehozzák a sorozaton esett csorbát. A vezető dizájner Samuel Bass azt nyilatkozta a GameInformernek, hogy "lemossák a C&C4 után maradt foltot".

Ezt a szándékukat kifejezésre juttatják az újonnan indított exkluzív fejlesztői napló sorozatban is:

"Ahhoz, hogy ezt véghezvigyük, vissza kell mennünk a gyökereinkhez és megtalálni azt, ami rajongóvá tette a sorozat rajongóit."

A cél, hogy a bázisépítés ne váljon ismét szokásos unalmas tennivalóvá, a nyersanyag gyűjtögetés ne kívánja meg a teljes figyelmünket, a fókusz pedig ráterelődjön a pörgős akcióra és a rengeteg féle működő stratégia közti választásra. Fontos, hogy a fejlesztések igazán számítsanak, a játékosok erői pedig tényleg zsigerinek hassanak.

A csapatot egyértelműen a Generals inspirálta, ami nem csoda, mert az új játék eredetileg Generals 2-nek volt bejelentve, mielőtt free-to-playre változtatták, és újragondolták mint platformot, nem mint egyszerű single-player játékot.

A Command & Conquert Frostbite motor hajtja, az eddigiek alapján nem néz ki rosszul. Bétára a hivatalos honlapon jelentkezhettek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward