Elkészült az EA cross-platform rendszere

Egy ember, egy fiók, sok platform. Az egyik platformon elkezdett játékot akár egy másikon is folytathatjuk.

Elkészült az EA cross-platform rendszere

Az EA befejezte annak a szolgáltatásának fejlesztését, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók egyetlen fiók segítségével használhassák a különböző platformokat, beleértve az Xbox 360-at, PlayStation 3-at, Iphone-t, Facebookot és Origint, és ezeken keresztül játszhassanak barátaikkal.

A szolgáltatás lehetővé teszi majd, hogy az egyik platformon elkezdett játékot egy másikon folytassuk, és biztosítani fogja a platformok közötti kommunikációt és közös játékot is. A szolgáltatás kifejlesztése több mint 18 hónapig tartott és 1500 mérnök munkája kellett hozzá.

Az EA a felhasználókról összegyűjtött adatok segítségével tovább tudja fejleszteni azt a rendszerét, amely egyedileg ajánl játékokat a felhasználóknak. Ez a folyamat eddig napokat vett igénybe, ez pár órára fog csökkenni, és szeretnék elérni, hogy a jövőben valós idejű legyen. Az egyesített adatkezeléssel az EA az adattárolási költségeket a felére tudja csökkenteni. Azt még nem lehet tudni, hogy mikor akarják bevezetni az új rendszert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward