Elkészült a Mass Effect befejezés

A Mass Effect 3 beígért új befejezése, mely az Extended Cut alcímet kapta, végre elkészült.

Elkészült a Mass Effect befejezés

A Mass Effect 3 beígért új befejezése, mely az Extended Cut alcímet kapta, végre elkészült. A letölthető tartalom június 26-tól elérhető lesz (ingyenesen) PC-n és Xbox 360-on, a PS3 tulajoknak július 4-ig várniuk kell. Az Extended Cut, mint azt a címe is sugallja, nem új befejezést ad a játéknak, amint azt sokan szerettek volna, hanem csak magyarázza a végződést és egy kicsivel több befejezettség érzést ad a játékosoknak.

Lesznek új jelenetek (ezek hossza nagyban függ attól, hogy milyen döntéseket hoztatok, ki él vagy halott, stb.) és a végén egy epilógus. Több betekintést kaptok tehát Shepard parancsnok hosszú utazásának, illetve annak lezárásnak mögöttes tartalmába és tisztába teszik egy kicsit társaitok sorsát is. Mac Walters és Casey Hudson azt nyilatkozták, hogy nekik, mint készítőknek a befejezés megírásakor már a fejükben voltak a jövőbeni Mass Effect játékok, melyekben ha jól olvasunk a sorok között, talán helyet kapnak Shepard társai.

/Spoiler veszély

[italic]A DLC letöltését követően egy olyan elmentést kell behívnotok, ami még a Cerberus bázis megtámadása előtt van.

[/italic]

/Spoiler vége

Az Extended Cut feltelepítéséhez 1,9GB szabad helyre lesz szükségetek. A hivatalos honlapon találtok egy podcast interjút Hudsonnal és Waltersszel és egy szép új háttérképet is. Mass Effect 3 cikkünkhöz katt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward