Elképesztően növekszik a Microsoft Teams felhasználói bázisa

Elképesztően növekszik a Microsoft Teams felhasználói bázisa

A COVID-19 pandémia alaposan felforgatta a mindennapjainkat, legyen szó az üzleti életről, vagy éppen az oktatásról, ugyanis a szigorú óvintézkedések miatt nincs lehetőség a megszokott keretek között elvégezni a napi teendőket. Az iskolások távoktatásban kénytelenek tanulni, már ahol erre az infrastruktúra lehetőséget ad, míg az üzleti élet szereplői home office-ba kényszerültek, így csak chaten, videóchaten, illetve ezekhez hasonló online módokon kommunikálhatnak kollégáikkal és feletteseikkel – természetesen a szokásos telefonos módszeren felül. Éppen ezért óriási növekedést produkáltak a különböző VoIP szoftverek, illetve minden egyéb olyan alkalmazás is, amely segíti a távolról történő munkavégzést és a kollégákkal, illetve vezetőkkel történő kapcsolattartást.

Galéria megnyitásaRemek példa erre a Microsoft Teams, amely a friss információ alapján óriási növekedést produkált az elmúlt időszakban. Míg március közepén „csak” 44 millió aktív napi felhasználót tartottak számon, addig nemrégiben már a 75 milliós szintet is sikerült átlépni, azaz nagyjából 70%-kal nőtt a napi aktív felhasználói bázis. Ezzel egy időben a Microsoft Office 365 Business előfizetéseket használók száma is alaposan megnőtt, hiszen ezekhez kapcsolódik a Microsoft Teams alkalmazás elérési joga is: a fizető felhasználókból álló tábor nemrégiben elérte a 258 milliós szintet, ami igen tisztességes növekedést jelent. Iskolák számára persze jelenleg ingyenes a regisztráció.

A Microsoft várakozásai szerint az Office 365 sorozat termékei iránt az aktuális pénzügyi negyedévben is erős marad az érdeklődés, ugyanis még mindig távolról történő munkavégzésre és tanulásra lehet számítani az országok többségében, igaz, néhol azért már megkezdik a korlátozások enyhítését is.

A Microsoft Teams alkalmazással kapcsolatban bővebb információ itt található.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap