Elképesztően halad a Skywind

Megérkezett az első fejlesztői napló vidi a monumentális rajongói projekthez!

Elképesztően halad a Skywind

Az elmúlt hónapban szinte szárnyra kapott a Skywind projekt, mely egy rajongók által készített modot takar a Skyrimhez. A cél az vele, hogy újraalkossák a The Elder Scrolls V-ben a Morrowindet. Node nem akárhogy, az akkori erőforrások miatt kopár tájakat felturbózzák (sokkal részletesebb lesz minden), új fegyver és páncél modelleket csinálnák, figyelemreméltó stábbal teljes szinkront adnak a játékhoz és új zenéket is komponálnak Jeremy Soule örökérvényű dallamai mellé.

Már több mint 70 ember dolgozik a Skywinden, e hír pedig azt hivatott közölni, hogy a mamutprojekthez kiadták az első fejlesztői naplót, melyben többek között kitérnek az előbb felsorolt pontokra is.

"A Morrowind idejétmúlt motorja miatt a közvetlenül portolt tájak túl kopárak és üresek lettek volna a mai sztenderdekhez mérten" - mondták a fejlesztők. "Emiatt Morrowind világát újra kellett alkotni úgy, hogy közben hűek maradjunk az eredeti tervekhez és hangulathoz."

A 2002-es Morrowindről tudni kell azt is, hogy csak néhány nagyon fontos részét szinkronizálták le a játéknak. Lelkes moddereink az egészre vállalkoztak, amihez már 30 elkötelezett színészt sikerült begyűjteniük. Ha már létszám, akkor tegyük hozzá, hogy a 70 fős alakulat még mindig várja további fejlesztők/modderek jelentkezését.

További részletek az alanti videóban és a hivatalos honlapon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward