Elindult az Overwatch évfordulós eseménye

Egy rakás extra tartalomra, valamint különleges, évfordulós loot boxokra számíthatunk. Az biztos, hogy érdemes lesz bejelentkezni a következő pár hétben!

Elindult az Overwatch évfordulós eseménye

Azt túlzás mondani az Overwatch második évfordulóján, hogy "szokás szerint", de úgy látszik, hogy a Blizzard tényleg hagyományt akar teremteni abból, hogy a játék megjelenési dátuma környékén egy nagy eseményt tart. Ez idén sem marad el, ugyanis elindult a 2018-as Overwatch Anniversary.

Ezzel számos tartalomhoz és extrához férhetünk majd hozzá. Elérhetővé válik az új free-for-all deathmatch pálya, a Petra, valamint mellé a Chateau Guillard is játszható lesz kompetitív free-for-all módban, annak minden előnyével, így a skill ratingekkel, a leaderboardokkal, és a kompetitív pontok szerzésével.

Az Arcade módban megnyílik az eddigi szezonális események összes Brawl módja, igaz nem egyszerre, hanem rotációban: minden nap kapunk egyet május 22. és június 11. között.

Persze a lootboxok sem maradhatnak ki. Minden Legendary Anniversary garantáltan tartalmaz majd egy (a nevének megfelelően) legendary holmit, és mellé bekerülhetnek egyéb cuccok a múltbéli szezonális eseményekből, más klasszikus tartalmak mellett. Aki a fentebb említett időszakban bejelentkezik, az egyébként garantált kap majd egy Legendary Anniversary dobozkát, játék közben pedig különleges évfordulós csomagokat lehet szerezni. Az évfordulós lootboxokat meg is vásárolhatjuk, természetesen, de ha van elég aranyunk, akkor itt megvehetjük a régebbi eventek cuccait is.

Ezen kívül persze jött egy rakás új skin, és a legfrissebb patch-nek köszönhetően egyensúlybeli változtatások is vannak.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward