Elindult a Runes of Magic béta

Megnyitotta kapuit a játékosok előtt egy újabb ingyenes MMORPG, a Runes of Magic. A bétatesztre a hivatalos honlapon regisztrálhatunk, és egyúttal tölthetjük is le a játékot.

Elindult a Runes of Magic béta

Megnyitotta kapuit a játékosok előtt egy újabb ingyenes MMORPG, a Runes of Magic. A bétatesztre a hivatalos honlapon regisztrálhatunk, és egyúttal tölthetjük is le a játékot. (Van már Wikia oldala is.)

Ami elsőként szembetűnik a játékkal kapcsolatban, hogy ez az eddigi legnyilvánvalóbb WoW koppintás amit eddig láthattunk a piacon. Szóval aki eddig is szeretett volna vele játszani, annak most itt a népszerű Blizzard MMO "testvérkéje", a Runes of Magic (ötlettelen sabloncíme van, azt meg kell hagyni).

Azért hogy mondjunk valami jót is róla, a játékban lehetőség lesz dual kasztos karaktert csinálni és házat venni is. Emellett említendő még a flexibilis felszerelés és tárgy rendszer. Valamint ha félretesszük az ingyenes MMOkkal kapcsolatos előítéleteinket, meg kell hogy mondjuk, hogy a Runes of Magic a legígéretesebb ingyenes játékok közé sorolható az eddig látottak alapján. Így ha valaki csakis free to play online játékban gondolkodik, akkor mindenképp ajánljuk eme darabot kipróbálásra.

Mint minden "ingyenes" MMO-ban, természetesen itt is lesznek pénzért vásárolható extra felszerelések. Az open béta indulásával pedig rögtön indítják az item shop-ot is. Ebből kitalálható, hogy bétás karaktereinket átvihetjük majd a normál játékba is annak belövése után.

A piac tehát óriási, reméljük minden fantasy kedvelő megtalálja a számítását, és lesz mivel elütnie az időt a karácsonyi szünetben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward